Netværk

SNYK arbejder med en række netværk på danske scene for ny, eksperimenterende musik og lydkunst: 

Publikumsudvikling

SNYK vil i perioden 2013-2016 udvikle et nationalt netværk for publikumsudvikling indenfor ny, eksperimenterende musik og lydkunst. Netværk vil samle orkestre, ensembler, festivaler og andre institutioner med det formål at udvikle arbejde med publikumsudvikling inden for den ny, eksperimenterende musik og lydkunst. Følg med på disse sider og i SNYKs nyhedsbreve. 

 

Lydkunst

Den danske lydkunstscene er i disse år i rivende udvikling, med en række større og mindre aktørers festivaler og øvrige initiativer. SNYK vil i perioden 2013-2016 arbejde for at styrke den danske lydkunstscene og samle feltets aktører til diskussion, brainstorm og debat om hvordan vi på den bedste måde skaber en styrket, samlet dansk lydkunstscene som samtidig understøtter de mange forskellige initiativer. Følg med på disse sider og i SNYKs nyhedsbreve

 

En samlet scene for ny, eksperimenterende musik og lydkunst i Århus

I 2017 skal Århus være Europæisk Kulturhovedstad under titlen Rethink. Frem mod 2017 vil SNYK i samarbejde med aktørerne indenfor ny, eksperimenterende musik og lydkunst i Århus arbejde for at udvikle styrket samarbejde blandt de mange aktører i Århus, som i disse år er med til at styrke hele den dynamiske scene blandt SNYKs genreområder i Århus. Følg med på disse sider og i SNYKs nyhedsbreve. 

 

 

Nøgleord