Nyt om National Transportstøtte: Forlængelse af dispensation for kravet om entré

Dispensation for kravet om entré 

Under normale omstændigheder er det et krav for at kunne modtage transportstøtte, at der er blevet taget entré til den koncert, som man søger om støtte til. Grundet COVID-19 gives der dispensation for dette krav. Dispensationen for kravet trådte for første gang i kraft i maj 2020 og fortsatte året ud, men forlænges nu da dispensationen fortsat findes aktuel grundet nuværende restriktioner.

ANSLAG - begyndelsen på et musikeventyr!

Selvom festivalen, ANSLAG, grundet corona-restriktionerne er blevet udskudt til juni, skal vi ikke snydes for en magisk aften i musikkens tegn. Musikhuset København præsenterer nemlig koncerten 'ANSLAG - begyndelsen på et musikeventyr' og byder på en indbydende, nærværende og intens digital version, der skal ses som startskuddet på en række spændende og nye projekter for den klassiske scene. 

Spændende konference om kønsbalance på musikuddannelser

Gennem fælles oplæg, paneldebatter og diskussionsgrupper har konferencen til formål at udvikle og dele erfaringer med praktiske værktøjer, der netop kan være med til at skubbe til ubalancen mellem kønnene på musikuddannelserne. 

Konferencen er henvendt til studerende, undervisere og ledere ved musikuddannelserne i Norden og de baltiske lande, andre interesserede er dog også velkommen til at tilmelde sig.

Nu også klassisk!

 

I lyset af, at den klassiske musik er en vigtig del af den samlede vækst af musik- og koncertaktiviteter i Danmark, er vi på Snyk begejstrede for, at vi nu får mulighed for at bakke op om den del af den klassiske musikscene, som ikke som udgangspunkt har en etableret struktur i ryggen. 

Open Call: Teater Sort/Hvid søger værker mellem musik og scenekunst

Sort/Hvid præsenterer et ambitiøst åbningsprogram for scenen i efteråret 2021, og i den anledning søger de 8 projekter, der undersøger, udvikler og demonstrerer musikdramatikkens samtidsrelevans på tværs af genre og form og udfordrer publikums samtidsforståelse.

Sort/Hvid ønsker at åbne sæsonen med et samlet og mangfoldigt program, med en eksplosion og fejring af musikken og kunsten, med æstetiske, visuelle, højlydte og sanselige værker, der præsenterer publikum for, hvordan musikdramatik ser ud, lyder, lugter og smager i 2021.

Sider