Spain Calling: Residency for klassiske musikere i Mojácar

Med udgangspunkt i klassiske musikeres behov for intensive øveperioder og internationale netværk åbnes der hermed for ansøgninger om et 2-ugers ophold ved Fundacion Valparaiso.

Projektet giver i alt to danske, klassiske musikere mulighed for et ophold med fokus på faglighed og fordybelse. I opholdet er inkluderet måltider ved det smukke Fundacíon Valparaíso i Sydspanien, som er grundlagt af Beatrice og Paul Beckett.

London Calling 3 - Open Call

Med udgangspunkt i solisters og ensemblers behov for intensive øveperioder og internationale netværk åbnes der hermed for ansøgninger om et 2-ugers ophold i London.

Projektet giver i alt 5 danske musikere mulighed for et ophold med fokus på faglighed og netværk i London. Du kan både søge som enkeltsolist, på vegne af en duo, en trio, en kvartet eller en kvintet

I opholdet er inkluderet bolig, madordning, tilskud til rejse, forsikring og lokaltransport samt faglig sparring med Snyks engelske søsterorganisation Sound and Music.

Paris calling: Residency for klassiske musikere i Paris i 2022 og 2023

Residenciet 'Paris calling' er en del af den nye strategi for klassisk musik, som Snyk har implenteret siden januar 2021, hvor genreområdet blev en del af Snyks virkefelt.

Residenciet sker i samarbejde med Institut Francais de Copenhague og Cité Internationale des Arts i Paris og supplerer det residency-tilbud, som Snyk siden juni 2021 har udbudt i London.

Således ønsker vi at understøtte de klassiske aktørers internationale ambitioner samt medvirke til at øge deres kompetencer.

 

Fondsfrister: efteråret er fyldt med med fonde og legater

Efter halvandet år fyldt med uvished og nedlukning begynder vi lige så langsomt at gå mod en lysere og forhåbentlig mere åben tid. Verden har stadig og mere end nogensinde før brug for både musik, kunst og kultur. Belejligt nok bugner efteråret med arbejdslegater, rejselegater og andre fonde til skabelse og udvikling af projekter. Snyk har samlet et udpluk af fonde og legater med kommende ansøgningsfrister med fokus på musik, kunst og kultur fra henholdsvis Snyk, DJBFA, Komponistforeningen samt Statens Kunstfond. 

Hjælp os med at kortlægge landskabet for ny musik

På Snyk arbejder vi på at skabe bedre betingelser og muligheder for ny, eksperimenterende musik og lydkunst. Vi vil give dansk musik bedre betingelser i Danmark, give dansk musik bedre betingelser i udlandet og lette udlandets adgang til det danske musikmarked.

Vi ved noget, men ikke alt. Derfor vil vi høre, om du vil bruge 5 minutter på at hjælpe os med at hjælpe den gode musik?

Alt du skal gøre, at svare på spørgeskemaet herunder. Det tager kun 5 minutter.