Dr. Frankenstein wants YOU

Doktor Frankenstein vil gerne byde det nye år velkommen og åbne dørene op igen for nye musikalske tryouts på Literaturhaus´ kaminombruste scene! Her er der rum for at eksperimenter kan foldes ud, ideer afprøves og noget uventet kan opstå. Kom derfor forbi og se hvad der er i gære.

Har du lyst til at prøve noget af eller præsentere noget du er i gang med ved Frankensteins Lab så kontakt Jexper Holmen på jxholmen@hotmail.com og skriv Frankensteins Lab i emnefeltet.

Ellers kom forbi og få en øl i baren. Aftenen slutter af med en kammerjam!

Tirsdag d. 7. februar kl. 20.00

Meld dig ind i Frankensteins Lab på facebook

Har du nogle ufærdige ideer eller skitser liggende på din laptop, på en papirlap, noder el. andet, så er det her du kan afprøve det, og eventuelt få konstruktiv feedback fra de andre. Det er her du kan blive inspireret af andre, dele ting med andre, og måske så de første frø til fremtidige samarbejdsprojekter med andre komponister, musikere eller noget helt tredje.scenen er åben for eksperimenter og diskussioner om musik og ”alt det andet”! Har du et ufærdigt stykke eller skitser liggende på din laptop, på en papirlap, noder eller i hovedet, så er det her du kan afprøve det, og eventuelt diskutere det med andre.