Impro-jazz møder ny kompositionsmusik 2011

Impro-jazzensemblet SPRING går på deres 2. udgivelse SLIDES i kødet på de fem komponister Jexper Holmen, Svend Hvidtfelt Nielsen, Simon Christensen, Jeppe Just Christensen og Peter Bruun.

De 4 musikere i SPRING har bedt en række af de mest visionære og  fremtrædende nye danske komponister om at levere musikalske skitser, og efterfølgende har bandet med kærlig respektløshed bearbejdet, arrangeret og re-komponeret materialet. Det er der kommet en unik samling skæringer ud af, der udvisker alle gængse genredefinitioner.

Lyden spænder fra interplanetarisk sfærisk hvisken med mikrotonale ekkoer over sprøde rytmiske loops til skræppende fugle, alt sammen fulgt til dørs med dynamisk kreativitet og underfundig dristighed.
Musikerne i SPRING er alle aktive i mange forskellige musikalske sammenhænge, ligefra jazzmusikere som Django Bates, Marc Ducret og Barry Guy henover Pierre Dørge til rockbands som Murder samt klassiske ensembler.

SPRING består af Anders Banke og Torben Snekkestad på saxofoner, Jonas Westergaard på kontrabas og Peter Bruun på trommer og percussion.

Læs mere om SPRING og udgivelsen