Musikdramatisk pulje bliver tværkunstnerisk

Statens Kunstfond ændrer på flere detaljer i forhold til sin pulje til musikdramatik. Midlerne uddeles fremover kun til projekter, ansøgningsfristen ændres og puljen omdøbes til 'Tværkunstneriske projekter – musik/scenekunst'.

Af Agnete Seerup

Statens Kunstfonds Musikdramatiske Udvalg har evalueret den hidtidige musikdramatiske pulje og besluttet at ændre den på tre punkter:

1. Puljen får nyt navn og hedder nu 'Tværkunstneriske projekter – musik/scenekunst'. Med navneændringen ønsker udvalget at gøre klart, at puljen er åben for mangfoldige møder mellem musik og scenekunst.

2. Udvalget har desuden besluttet, at næste ansøgningsfrist er 1. marts 2017.

3. Puljen ændres til en projektpulje, hvor du kan søge om støtte til projekter, turnéaktiviteter, projektudvikling og projektmodning. Ansøger du om driftsstøtte, skal du i stedet søge puljen 'Scenekunst for børn, unge og voksne' til fristen 1. juni 2017 eller 'Orkestre, bands, kor og ensembler' (aktiviteter i 2018) til fristen 15. august 2017.

Den tværkunstneriske pulje finansieres i fællesskab af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik og Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst. Ansøgningerne behandles af Musikdramatisk Udvalg, som består af to medlemmer fra hvert af de to projektstøtteudvalg.

Læs mere i ansøgningsvejledningen og søg puljen her.