Hvad er ISCM World Music Days?

ISCM (International Society for Contemporary Music) er en verdensomspændende forening og netværk for ny musik med mere end 50 medlemslande. Foreningen afholdte ISCM World New Music Days første gang i Salzburg i 1923, og siden har projektet rejst mellem storbyer i næsten alle verdenshjørner.

Få din musik opført på Beijing Modern Music Festival

Det er altid et af foreningens medlemslande, der er vært for World Music Days og i 2018 afholdes værtsrollen af den kinesiske festival for ny musik, Beijing Modern Music Festival (BMMF). BMMF betragtes internationalt som en indflydelsesrig, moderne musikalsk begivenhed i Kina, og er efterhånden blevet en af ​​de vigtigste moderne musikfestivaler i verden. BMMF ser det som en af sine hovedopgaver at formidle moderne musik og fremme kommunikationen mellem kunstneriske og kulturelle organisationer på tværs af landegrænser.

Festivalen er derfor en globalt orienteret begivenhed, der kan være med til at forbinde din musik til et nyt publikum, nye musikere og komponister samt til arrangører og organisationer fra hele verden.

Hvordan indsender jeg mit værk?

Du kan indsende maksimalt ét værk pr. komponist til Snyk, hvor du skal angive hvilken af festivalens værkkategorier dit værk falder ind under. Se alle kategorier her  og se, hvordan du gør til højre på denne side.

Udvælgelse af værker

Puljen af indsendte værker vurderes af Snyks TRIM-udvalg. TRIM-udvalget udvælger seks værker i fire af årets kategorier. Snyk sender de udvalgte værker til ISCM World Music Days 2018, hvis jury derefter er forpligtet til at udvælge mindst ét dansk værk til opførelse på festivalen.
I starten af januar 2018 offentliggør Snyk de seks værker, der indsendes til ISCM World Music Days. Derefter offentliggør ISCM World Music Days 2018 hvilke(t) dansk(e) værker, der er udvalgt til opførelse på festivalen.

Om Snyks TRIM-udvalg

Snyks ISCM-udvalg (TRIM) er sammensat af tre personer. De tre medlemmer indstilles af Snyks bestyrelse, der udpeger medlemmer for tre år ad gangen. Udvalget sammensættes så hhv. udøver-, komponist- og arrangørsiden er repræsenteret. Desuden tilgodeses en genremæssig bredde indenfor ny kompositionsmusik og nutidig eksperimenterende musik. Ansatte og bestyrelsesmedlemmer i Snyk kan ikke udpeges.