Med udgangspunkt i solisters og ensemblers behov for intensive øveperioder og internationale netværk åbnes der hermed for ansøgninger om et 2-ugers ophold i London.

Projektet giver i alt 5 danske musikere mulighed for et ophold med fokus på faglighed og netværk i London. Du kan både søge som enkeltsolist, på vegne af en duo, en trio, en kvartet eller en kvintet

I opholdet er inkluderet bolig, madordning, tilskud til rejse, forsikring og lokaltransport samt faglig sparring med Snyks engelske søsterorganisation Sound and Music.

Indkvartering er i KFUKs smukke bygning i Maresfield Gardens og byder på øvemuligheder i begrænset form samt adgang til et ældre Hornung & Møller flygel.

Ansøgningsproces:

Udfyld følgende ansøgningsskema: ANSØGNINGSSKEMA. Upload en kort præsentation af jer selv på engelsk (kun PDF og maks 2400 anslag) og forklar, hvorfor det giver mening, at du/I skal til London. 

Upload også jeres CV’er på engelsk (kun PDF) og indsæt et link til en video/lydoptagelse, der giver et godt indtryk af, hvem I er som musikere.

Deadline for ansøgning er: d. 31. marts kl. 12:00

Udvælgelseskomitéen er sammensat af Snyks faglige personale, repræsentanter fra Snyks musikfaglige udvalg og Susanna Eastburn, som er leder af Sound and Music.

Har du spørgsmål til ansøgningen, opholdet og/eller behandlingen, er du velkommen til at kontakte projektleder Catherine Lefebvre på catherine@snyk.dk eller telefon 26197055.