Miljøet i dialog

Når Hotel Pro Forma den 10. april åbner dørene for det tredje af fire seminarer for musik- og scenekunstmiljøet om fremtidens musikdramatik, er det med et stærkt panel af fagfolk. Formålet er at undersøge feltets potentialer og udfordringer i forhold til uddannelse, produktion og formidling i en samtale mellem producenter, kunstnere og institutionsledere.

Mød bl.a. Wouter Van Looy, kunstnerisk leder for Theater Transparant i Belgien, Thorbjørn Tønder Hansen, kunstnerisk leder for Ultima Festival i Norge, Merete Sveistrup, kunstnerisk leder af Nordic Opera og mange flere. 

Bedre sammenhæng - mere synlighed

Seminaret zoomer ind på de konkrete muligheder, aktører på området har for at udvikle feltet for ny, dansk musikdramatik og stiller bl.a. følgende spørgsmål: Hvordan skaber vi bedre sammenhæng, ressource- og videndeling, kunstnerisk udvikling og synlighed i vores måde at producere ny musikdramatik på? Hvordan får vi i højere grad projekter, institutioner og arrangører til at tale sammen, så vi fortsat sikrer kunsterisk udvikling og gode publikumsoplevelser?